top of page
Prison Technology

Recent Nieuws

Enterprise Design

Justitie staat voor grote uitdagingen als het gaat over het uitvoeren van straffen en de werking van de penitentiaire inrichtingen. Over de hele wereld zoeken tal van deskundigen naar nieuwe oplossingen voor complexe problemen zoals overbevolking, radicalisering, rascisme, gezondheidszorg, geestelijke gezondheid, nieuwe security uitdagingen, slinkende budgetten en hoge recidivisme cijfers.

 

De weg naar een succesvolle hervorming van de strafuitvoering is bezaaid met obstakels en tegenstrijdige belangen: het vinden van een evenwicht tussen veiligheid in al zijn betekenissen, het belang van het individu en zijn reïntegratie in de maatschappij en de nood om de efficientie te verhogen door meer en beter te doen met minder middelen. 

 

Waar beleidsmakers, academici en professionelen continu op zoek gaan naar manieren om deze veranderingen vorm te geven, focust Smart Corrections zich op het analyseren wat de digitale wereld hierin kan betekenen. We geloven dat Enterpise Architectuur (AE) ons kan helpen bij het doordacht herontwerpen van onze ICT & Technologie systemen.

 

Geen enkele innovatieve technologische oplossing start enkel vanuit hard en software, maar vanuit  de missie, visie and doelstellingen van je organisatie.  We kunnen je helpen met het plannen, ontwerpen en implementeren van technologie-gerelateerde programma's en projecten.

Je kan me vinden op Academia.edu

bottom of page